Potcoava

Echipa de facilitatori HorseDream România

(dă click pe fotografie pentru detalii)

 

Madalina Vintu Popa

?

MĂDĂLINA POPA VÎNTU

Peste 16 ani în proiectarea și furnizarea de experiențe educaționale pentru participanți de toate categoriile de vârstă și experiență profesională, de la adolescenți, la membri în consilii de administrație la nivel global sau lideri în companii mici și mari cu acționariat străin sau românesc, din toate tipurile de industrii.

ALEX BUȘILA

?

ALEX BUȘILĂ

Alex este un trainer modern, proaspat și inovativ. Este carismatic și are un grad mare de empatie. Este facilitatorul principal al unui training marca Horse Dream România, denumit Soul Touch.

Alex este psiholog și trainer cu experiență. Concentrat pe consultanță și strategie de resurse umane.

LEO ALEXA

?

LEO ALEXA

Leo a parcurs o mulțime de drumuri în cariera sa, de la roluri de vânzări la roluri de HR, Trainer sau Coach, de la ONG-uri la corporații, dar indiferent de context a lucrat mereu cu oamenii, începând desigur, cu el însuși. Ziua în care a înțeles importanța dezvoltării de sine a fost ziua în care a început o căutare constantă pentru a ieși din zona sa de confort, luptă pentru dezvoltarea lui și a celor din jurul lui. Leo a învățat să fie curios și să descopere lumea, observând, înțelegând și, cel mai important, întrebând.

IONUȚ POPESCU

?

IONUȚ POPESCU

Antreprenor, trainer, om de vânzări, pasionat de cai și natură, Ionuț este interlocutorul perfect pentru echipe de middle și top management care caută claritate în mijlocul avalanșei de informații care îi înconjoară.

STEWARD

?

STEWARD

Steward este un cal pensionat, unul drintre primii membri ai familiei Potcoava. Este un cal sociabil, dornic să se conecteze și să reflecte cu înțelepciune metaforele pe care oamenii le imaginează în exercițiile din manej. Este de încredere, rațional, calm. Partenerul ideal de învățare.

FLORIN MANOLESCU

?

FLORIN MANOLESCU

Florin este un profesionist Agile și Project Management cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul IT Software, jumătate dintre aceștia fiind manager de proiect și program. Experiența sa include proiecte și programe mari, complexe, orientate spre tehnologie, atât pentru conturi publice, cât și private.
În prezent, el este și coach de carieră, ajutându-i pe alții să dezvolte și să atingă obiectivele de carieră și creștere personală.

GABRIEL BĂLĂNESCU

?

GABRIEL BĂLĂNESCU

Gabriel este un executiv internațional desăvârșit în vârstă de 50 de ani, fost Director de Marketing Forever Living Products România, fost Consilier Senior pentru dezvoltarea Cărturești, anterior conducând o filială Moore Stephens (servicii financiare) în Europa de Est, urmând o carieră care a inclus companii multinaționale reputate. A dobândit experiență atât pe piețele dezvoltate, cât și pe cele emergente, lucrând în America de Nord, Europa de Vest și de Est și Asia.

MONICA ANASTASE

?

MONICA ANASTASE

Monica a ales Artele în viața ei - vioară, teatru, improvizație, filme. A fost atât în lumina reflectoarelor, cât și în fotoliul producătorului, după ce a fondat singurul festival românesc de teatru de improvizație, improfest.ro.
La 40 de ani, se simte mai puțin impulsivă și mai prezentă.
Invitația ei pentru tine? „Hai să ne întâlnim aici și acum și să ne jucăm”.

LUCIAN PUPĂZAN

?

LUCIAN PUPĂZAN

Lucian este un artist care creează meșteșuguri unice din lemn „onorând fiecare (așa-numita) greșeală din lemn”. Accentul său este să evidențieze ceea ce este unic în fiecare piesă de lemn pe care o pune mâna, lucrând cu aceasta pentru a găsi soluții practice și tehnice pentru a crea un produs de ultimă generație pe care să-l poți folosi în viața de zi cu zi.

Lucian deține și conduce alte afaceri, așa că este foarte familiarizat cu provocările antreprenoriale ale afacerilor de zi cu zi.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!