EXPERIENȚE MEMORABILE de nuntă

A

UN COLȚ DE RAI LA DOAR 2 H DE BUCUREȘTI

A

LOC POTRIVIT PENTRU MAI MULTE CONCEPTE DE NUNTĂ

A

REZERVARE ÎN EXCLUSIVITATE

A

RESTAURANT PROPRIU CU MÂNCARE DELICIOASĂ

nuntă la munte

Transformați-vă nunta într-o poveste de basm, un puzzle de momente magice, care se dezvăluie pe parcursul unui weekend întreg, alături de oamenii dragi din viața voastră, în mijlocul naturii si in compania cailor blonzi de la Potcoava!

Vă doriți un eveniment care să vă reprezinte, în care să vă regăsiți în totalitate? Potcoava este destinația de nuntă perfectă. Povestea începe de vineri seara cu un foc de tabără în jurul căruia familia și prietenii se reunesc pentru a depăna amintiri din burlăcie.

Sâmbătă dimineață este potrivită pentru relaxare și pregătiri de ultim moment. Biserica din sat (aflată la mai puțin de 4 km de proprietate) va fi dupa-amiază locul unde vă veți uni destinele inconjurati de familie si prieteni, dupa care va reintoarceti la Potcoava pentru a petrece pana dimineata pe fundalul superb al muntilor Leaota. Duminica dimineata va dregeti cu o ciorba de potroace traditionala si va uitati fericiti la sutele de fotografii facute peste weekend, marturii ale unei experiente de neuitat.

foto hambar evenimente

Potcoava Mountain Hideaway este un loc intim, la poalele muntelui, unde stresul organizarii nuntii dispare si este inlocuit de bucuria de a trai la timpul prezent prima cea mai frumoasa zi din viata de cuplu.

Va punem la dispozitie in exclusivitate intreaga proprietate pentru o petrecere de pomina ce se desfasoara pe parcursul unui weekend intreg (vineri – duminica). In functie de numarul de invitati, puteti alege terasele exterioare potrivite pentru un numar de până la 80 de persoane sau manejul acoperit care se transformă într-un incredibil loc de evenimente potrivit pentru evenimente de pana la 150 de persoane.

Cazare: Va gazduim in 13 camere chic (dintre care 8 sunt camere family ce pot acomoda confortabil 2 adulti si 2 copii) si beneficiati impreuna cu invitatii vostri de restul spatiilor comune: bar si living, restaurantul, centrul SPA, terasa si foisorul din curte, locul de joaca pentru copii. In plus, colaboram cu alte pensiuni din apropiere pentru a-i caza in conditii de confort pe toti invitatii vostri.

Meniu de nunta: Folosim ingrediente naturale pentru a crea meniuri traditionale, reinterpretate in stil modern. Pentru un meniu mai sofisticat, colaboram cu Masterchef Razvan Alexandru, care poata sa aduca in povestea nuntii gusturi exotice.

Important:pentru evenimente organizate sambata, rezervarea minima este de 2 nopti, cu rezervarea integrala a proprietatii (vineri – duminica).

Va ramanem cu drag la dispozitie pentru orice intrebari si pentru vizitarea proprietatii.

galerie foto

destination wedding

9

Destinație neconvențională pentru petreceri de nuntă cu poveste

9

Aranjamente si decoratiuni care sa reflecte personalitatea voastra si tema aleasa

9

Variante de organizare petrecere indoor sau outdoor

9

Ședinta foto cu cai – la care pot sa participe toti invitatii

9

Meniuri personalizate de la traditionale pana la meniu Masterchef

9

Furnizori verificați în zeci de evenimente - aranjamente, DJ, fotografi etc

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!