EXPERIENȚE MEMORABILE la cabană

A

CAZARE COCHETĂ LA CABANE

A

GRUPURI DE MAX 13 PERS

A

LA POALELE MUNȚILOR LEAOTA

cabanele dintre văi

Departe de agitație și tehnologie, o fostă cabană de vânătoare și un fost canton silvic, renovate cochet, își așteaptă vizitatorii în mijlocul naturii, pe malul Ialomicioarei. O adevărată ascunzătoare montană pentru haiducii moderni. Pentru oaspeții care au nevoie de încă și mai multă liniște și verde decât poate Potcoava oferi.

În acest an rezervăm și Cabanele dintre Văi pentru grupuri/familii interesate să petreacă câteva zile la munte, într-un peisaj de poveste. Rezervarea minimă este de 2 nopți.

În perioada februarie-aprilie, tariful este 1050 de lei/noapte/cabana (nu include mese). Pachetul include cabanier pe toata perioada sejurului. Mesele se pot asigura contra cost, la cerere. De asemenea, o serie de activități – drumeții tematice, ateliere de yoga și bodystretching, foc de tabără, pot fi asigurate la cerere, contra cost.

  Fiecare cabana are o capacitate de 3 camere duble (6 locuri de dormit), 3 băi, living. Pentru rezervare, trimite un email la contact@potcoava.ro

  RETREAT LA CABANE

  Pentru organizatorii de evenimente mici de până la 13 participanți, care își doresc reîntoarcerea la natură pentru un maximum de impact, cabanele se pot rezerva pentru mai multe nopți.

  Pachetul include cabanier pe toata perioada sejurului. Mesele se pot asigura contra cost, la cerere. De asemenea, o serie de activități – drumeții tematice, ateliere de yoga și bodystretching, foc de tabără, pot fi asigurate la cerere, contra cost.

   Fiecare cabana are o capacitate de 3 camere duble (6 locuri de dormit), 3 băi, living. Pentru rezervare, trimite un email la contact@potcoava.ro

   evenimente la cabană

   2-4 august 2024 / 9-11 august 2024Save the date

   Un eveniment pentru femei puternice, ghidat de coach Oana Năstase Bleckenwegner. Cum învățăm să ne folosim forța interioară pentru a avea viața pe care ne-o dorim – o carieră care ne împlinește, o familie care ne umple cu speranță, un partener de încredere, fără stres și cu sănătate maximă fizică și psihică.

   Evenimentul se adresează femeilor care  simt că nu și-au atins încă potențialul personal și profesional, care vor mai mult și caută căi să ajungă la stilul de viață dorit. 

   Locația aleasă este perfectă pentru reflexie și conștientizare.

   informații logistice

   Capacitate de cazare - 13 locuri de dormit, 6 camere

   Mâncare de la Potcoava, bucătar delegat 🙂

   Foișor amenajat pentru cine perfecte

   Cabanier permanent pe durata sejurului

   spune bye-bye plictiselii!

   Mai fain nu există!
   Află mai multeSună acum pentru rezervare

   Află noutăți de la Potcoava

   Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

   Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!