Potcoava

catalog activități teambuilding

A

UN COLȚ DE RAI LA DOAR 2 H DE BUCUREȘTI

A

ACTIVITĂȚI DIVERSE DE AGREMENT

A

REZERVARE ÎN EXCLUSIVITATE

A

OPORTUNITĂȚI MULTIPLE DE ÎNVĂȚARE

teambuilding - catalog activități

Alege dintr-o gamă mare de activități cu sens, create de  HorseDream România, pentru echipe mari sau mici, cu sau fără experiență managerială și de leadership.

1. HORSETOUCH – FIERARUL ȘI CALUL FERMECAT

Modul de teambuilding cu cai (toate activitățile se desfășoară la sol, nu este nevoie de experiență în echitație)

Contextul de business: un an fiscal, împărțit în 4 trimestre cu obiective de atins, lecții de învățat… ca în viață; include activități de învățare ghidată de cai.

Durată: 3-4 h

Potrivită pentru echipe de management, experți, vânzări, departamente cu 12-30 de membri.

  2. FIRST TIME RIDING (A BIKE)

  Îți amintești prima dată când…? Sigur ca da. Toți ne amintim. Pentru că „prima oară” este o amintire unică și pentru că, atunci când este vorba de experiențe împărtășite, atingem esența culturii de echipă.

  Context: Vei concura împotriva celorlalte echipe în principal pentru viteză și puțin pentru stil. Sarcina: finalizați sarcinile la îndemână pentru a obține componentele necesare pentru a construi bicicleta cu care veți concura. Potrivit pentru toate echipele departamentelor, până la echipele de management mediu de peste 16 membri. (Acest teambuilding include o componentă CSR)

  3. IMPROV(E)TOUCH

  Atât în ​​Impro, cât și în viață nu știi niciodată ce este după colț, iar realitatea rareori vine cu un scenariu. Așadar, folosim acest fapt pentru a crea un moment și un loc în care membrii echipei tale ajung să se exprime unul în relație cu celălalt, să-și trăiască propriile povești, să-și creeze propriile realități. Nu există o configurație predefinită. Ceea ce este creat atunci și acolo este tot al tău.

  Contextul: Joacă-te cu scop. Creați împreună cu ceilalți. Ai încredere în echipa ta dincolo de limitele tale de încredere.

  Cel mai potrivit pentru orice colaborare care necesită context, de la echipe de manageri juniori sau seniori, orice dimensiune a grupului de peste 6 membri.

   4. A TOUCH OF LIGHT

   Fotografia poate fi instrumentul perfect pentru ca noi să învățăm cum să transmitem mesaje. Suntem cu toții conștienți că „o imagine valorează 1000 de cuvinte”. Ochii pot vedea imaginea completă, dar o înțelegem? Cum transmitem ideile? Sunt clare? Ne-am atins obiectivul propus?

   Context: În timp ce experimentăm comunicarea vizuală, vom afla despre filtrele noastre de comunicare, dintre care unele sunt culturale, iar altele comportamentale. Leadershipul înseamnă crearea contextului, transmiterea mesajelor potrivite și oferirea de perspective. Durată minimă: 1 zi

   Potrivit pentru echipele de senior manageri din industriile de servicii, grupuri de experți tehnici, care caută o experiență de mare valoare cu activitate fizică scăzută.

    5. A TOUCH OF ART AND CRAFT

   Indiferent dacă te consideri artist sau nu, experiența de a crea ceva începând cu o idee a ta este întotdeauna fascinantă. Îți oferim contextul, mijloacele și cunoștințele de a lucra în echipă pentru a onora fiecare individ din acea echipă. Vei pleca de la acest team building nu numai cu amintiri, ci și cu propria ta creație din lemn.

   Contextul: Crearea cu propriile mâini este o abordare terapeutică pentru rezolvarea problemelor sau explorarea oportunităților.

   Cadrul de afaceri: Influențe individuale și de grup în fazele de proiectare și execuție.

   Perspectivă: Așa se simte Împreună. Iată superputerile echipelor noastre. Poveștile pe care le spunem altora și unul altuia sunt elementul de construcție a realității noastre.

   Cel mai potrivit pentru echipele de senior manageri de 6 până la 12 membri, care se cunosc bine și au o istorie extinsă de lucru împreună și care se pot confrunta cu noi piețe sau lansări de noi produse.

   Veți aprecia acest teambuilding dacă sunteți în căutarea unei activități care să fie împreună cu ceilalți, dar care să pună în evidență individul. Această activitate poate fi folosită și ca test de scenariu de afaceri pentru un MVP pentru un proiect de-al tău.

   *ghidul dumneavoastră este un designer creativ de obiecte din lemn și mobilier

   6. A TOUCH OF MINDFULNESS

   Într-o lume care înaintează mereu rapid, uneori ne concentrăm atât de mult pe „a face”, încât uităm de „a fi”.

   Contextul: Oferă fiecărui individ din echipă timpul, spațiul, contextul pentru a fi cine este el/ea cu adevărat și vei obține o cultură de echipă remarcabilă. Alimentați bunăstarea individuală pentru a obține o contribuție de mare valoare. Un bine odihnit, conectat cu sine va crea întotdeauna mai multă valoare decât cel mai înalt performer tehnic, care este obosit, demotivat.

   Potrivit pentru echipe de senior manageri de 6 – 20 persoane.

   7. A TOUCH OF AGILE (LEGO)

   Îți vei construi echipa în timp ce construiești un oraș Lego care poate conține sau nu cai vii (știi tu – 450 kg, pantofi metalici).

   Contextul: Distrați-vă în timp ce îndepliniți obiective specifice. Descoperiți creativitatea oamenilor din echipa dvs. Antrenați-vă mintea.

   Cadrul de afaceri: A spune este una, a face este alta. Colaborarea și feedback-ul sunt esențiale. Informațiile pot fi de aur sau gunoi, în funcție de modul în care le folosiți.

   Potrivit pentru echipele (12 membri +) care doresc să-și dezvolte abordarea Agile a proiectelor lor sau pur și simplu sunt curioși de metodologia Agile. *ghidul dumneavoastră este un practicant Agile cu experiență și certificat

    ECHIPA TA LE-A VĂZUT ȘI LE-A FĂCUT PE TOATE ÎN MATERIE DE TRAINING ȘI/SAU TEAMBUILDING?

    Contactează-ne pentru a crea o experiență puternică, dedicată vouă.

    Trimite-ne un email cu detalii despre voi și obiectivele pe care vi le-ați propus pentru următoarea ieșire în echipă. Vom reveni cu o propunere personalizată.

    Vrei să afli cum se simte o experiență Horse Touch în manejul acoperit de la Potcoava? 

    Ascultă-l pe Andy Szekely, trainer, autor și speaker de dezvoltare personală personală, care ne-a vizitat împreună cu o echipă de antreprenori, participanți într-unul din cunoscutele sale programe de coaching pe termen lung.

    Ne bucură fiecare dintre sutele de mărturii entuziaste primite la finalul sesiunilor de training sau team building.

    Nu ezita să testezi modulele Horse Touch!  Promitem și livrăm experiențe cu adevărat memorabile!

    DESCOPERĂ ECHIPA DE FACILITATORI HORSEDREAM ROMÂNIA. DĂ CLICK PENTRU DETALII!

    Vreau ofertă pentru:

    Activități de agrement dorite:

    Testimoniale activități teambuilding

    Nu seamană cu nimic altceva. Am mai facut training-uri, m-au entuziasmat, am plecat de acolo cu super multă informație și am povestit și altora despre experiența respectivă. Cel mai probabil poți învața sau integra informația din 100 de traininguri fără ca macar să participi la ele. HorseTouch nu e unul din ele, e greu de povestit, e  musai de trăit, e mult și fantastic de frumos de simțit!

    Manager companie financiară

    Recomand workshop-ul pentru experiența de colaborare și leadership. E o experiență senzitivă extraordinară din care participanții învață experimentând cu ajutorul emoțiilor. Caii te ajută să treci peste blocajele de a experimenta leadership-ul în modul cel mai profund și cu sens. Mulțumim!

    Manager companie farma

    Cred ca mi-am clarificat niște lucruri pe care doar le intuiam înainte despre modul meu de funcționare în business și care sunt nevoile mele. Un takeaway principal a fost necesitatea unui singur obiectiv comun al întregii echipe, lucru pe care îl știam și suntem în proces de adresare, dar este bine să fie confirmat și în acest mod. Mi se pare ca va fi de ajutor pe viitor că am interacționat mai aproape cu oameni cu care nu o făcusem până acum.

    Manager FMCG

    spune bye-bye plictiselii!

    Mai fain nu există!
    Blog experiente corporateSună acum pentru rezervare

    Află noutăți de la Potcoava

    Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

    Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!