EXPERIENȚE MEMORABILE oferite cadou

A

VOUCHERE CADOU

A

PERSONALIZATE

A

CADOURI INEDITE

experiențe oferite cadou

Căutarea și achiziționarea cadourilor pentru diverse aniversări poate fi dificilă, din lipsă de timp și de idei. De aceea, experiențele cadou pot fi o alternativă. Ele poartă cu sine o urare implicită. Experiențele în mijlocul naturii vorbesc despre obiceiuri de viață sănătoasă, despre echilibru sufletesc, mai puțin stres și mai multă creativitate.

VOUCHER CADOU – INIȚIERE ÎN CĂLĂRIE

Daca ai un prieten sau un membru al familiei (adult sau copil) căruia crezi ca i-ar face plăcere sa invete sa calareasca, poți achiziționa voucherul de “Initiere calare de o zi”. Ofera-l cadou cu o ocazie speciala (la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc).

Un voucher este valabil pentru o persoana si include:

 • 2 ore de lucru efectiv cu unul din caii nostri din rasa Haflinger (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare) dintre care jumatate din timp este petrecut in manej si jumatate in afara manejului
 • antrenor calificat pentru a tine lectii de echitatie
 • pranz (servire tip bufet)

Valoare voucher:455 lei/persoana

Valabilitate voucher:6 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire.

VOUCHER VALORIC

Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar face placere sa petreaca timp in natura sau sa invete sa calareasca, avem o propunere inedita pentru tine: achizitioneaza voucherul valoric de 500 ron si ofera-l cadou cu o ocazie speciala (la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc).

Voucherul va putea fi folosit pentru a plati diferite servicii la centrul nostru de echitatie, la pensiune sau in restaurantul nostru.

Valoare:500 lei

Valabilitate voucher:12 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire.

VOUCHER CADOU: DESCOPERĂ MAGIA CAILOR LA POTCOAVA

Ofera-le celor dragi un cadou inedit: un sejur de 2 nopți la Potcoava – Descoperă magia cailor. Un cadou potrivit la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc.

Un voucher cadou Descoperă magia cailor este valabil pentru 2 persoane si include:

 • 2 nopti cazare in camera dubla
 • pensiune completa
 • 1 h drumeție calare/adult/sejur
 • 10% reducere din valoarea activităților de echitație extrapachet

Tarif:2280 lei/2 persoane/pachet 2 nopți

Valabilitate voucher:6 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire

VOUCHER PERSONALIZAT LA CEREREA TA

La cerere, putem personaliza un voucher cu serviciile selectate de tine din oferta noastră. Poti pune in el lectii de echitatie sau plimbari calare, nopti de cazare sau mese. Sau, daca nu stii exact ce sa pui in el, poti alege varianta unui voucher valoric de o suma stabilita de tine.

Voucherul astfel personalizat il poti oferi cadou cu o ocazie speciala: la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc.

Voucherul va putea fi folosit pentru a plati diferite servicii la centrul nostru de echitatie, la pensiune sau in restaurantul nostru.

Tarif:tu stabilesti valoarea acestuia

Valabilitate voucher:6 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire

Tip voucher dorit:

Informații despre procesul de achiziționare a unui voucher

 • Completează formularul alăturat sau trimite-ne un email pe adresa contact@potcoava.rosi spune-ne ca dorești să achiziționezi voucherul și numele si prenumele persoanei care va primi cadoul tau.
 • Noi vom emite factura și voucherul personalizat și ți le trimitem prin email. Voucherul devine activ la confirmarea plății.
 • Voucherul poate fi printat sau poate fi folosit in format electronic
 • Condițiile de utilizare sunt scrise chiar pe voucher pentru ca beneficiarul să le cunoască
 • Voucherul poate fi folosit o singura data, numai cu rezervare ferm confirmata inainte de sosirea in locatie.

spune bye-bye plictiselii!

Mai fain nu există!
Află mai multeSună acum pentru rezervare

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!