Potcoava

facilități

13 camere

Avem o capacitate de cazare de 13 camere care pot fi ocupate în regim dublu sau single. 8 camere au pat matrimonial de 180×200 cm si un pat supraetajat pentru 2 copii; celelalte 5 au pat matrimonial si posibilitatea de a instala un pat extensibil.

detaliu design interior camera

Gastronomie

La  Potcoava pregătim un meniu al zilei format din mâncare proaspătă, gustoasă, pregătită în ziua în care o servim. Mâncarea este in principal tradițional românească ca pe vremea bunicilor. Servirea este tip bufet all you can eat.

dulceata de visine intinsa pe paine

Manej

Pentru toți cei care vin la Potcoava pentru inițierea în echitație, folosim manejul exterior sau pe cel acoperit pentru lecții, astfel putem învăța indiferent de starea vremii. Manejul exterior este folosit si pentru plimbări cu trăsurica trasă de ponei.

foto drona

Spa: Jacuzzi, saună

Pentru relaxare la finalul unei zile pline de activități, oaspeții se pot retrage în micul nostru spa care include saună, jacuzzi și o cameră salină. Accesul este per familie, cu programare în prealabil deoarece încălzirea zonei se face la cerere si poate dura câteva ore

camera salina

Loc de joacă

Pe proprietate avem un loc de joacă exterior, unde copiii petrec ore întregi. Balansoar, tobogan, groapă cu nisip, mini-tiroliană. Un loc potrivit pentru copiii mici.

foto drona loc de joaca

Foc de tabără

Amintiri frumoase ramân din serile petrecute în jurul focului de tabără. Bucuria este și mai mare când acesta este animat de meșterul Nini și chitara lui.

foc de tabara

Terase exterioare

Pe proprietate sunt locuri exterioare de relaxare, terase și foișor, unde se poate lua masa sau savura o băutură răcoritoare. Sau pentru a admira apusul de soare.

Living și bibliotecă

În serile friguroase, ne adunăm lângă șemineu. În living avem o colecție mare de cărți, boardgame-uri dar și de DVD-uri cu filme pentru copii și părinți

foto living Potcoava

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!