Potcoava

HORSEMANSHIP

CU MIRON BOCOCI

6-8 SEPTEMBRIE 2024,

POTCOAVA MOUNTAIN HIDEAWAY,

RUNCU, DAMBOVITA

DESPRE EVENIMENT

Proprietar de cai sau călăreț, învață să identifici și să găsești soluții la micile sau mai marile probleme de comportament ale calului! Creează un parteneriat cu calul bazat pe siguranță, prietenie și încredere! Orice probleme sau obiective ai în relație cu caii, Miron te va ajuta să identifici soluția potrivită!

2 ZILE

MAXIM 8 PROPRIETARI CU CAL PROPRIU

MAXIM 26 PARTICIPANTI

ÎNVAȚĂ CUM SĂ LUCREZI CU CAII CA ACEȘTIA SĂ TE URMEZE ȘI SĂ TE RĂSPLĂTEASCĂ CU ÎNCREDERE

Caii sunt ființe inteligente, iar pentru a avea cea mai fructuoasă relație cu ei trebuie să îi înțelegi. Cum identifici calități individuale, cum corectezi comportamente greșite, cum îi înveți comportamente noi, cum îi antrenezi continuu pentru a fi cea mai bună versiune a lor. Caii neantrenați nu își ating potențialul. Iar proprietarul este antrenorul principal. Călărețul care se bazează pe calul său pentru performanță, dar nu este proprietarul calului, trebuie să intre în mentalitatea de antrenor pentru a identifica și corecta obstacolele din calea performanței. 

Și toate acestea încep cu o bază de informații și exerciții pe care Miron le va prezenta în primul lui workshop de horsemanship organizat în România.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Cine este Miron Bococi

Îmblânzitorul de cai, recunoscut la nivel internațional pentru capacitatea sa de a relaționa și a îi convinge pe cai să îl urmeze cu ușurința unui vrăjitor, Miron este născut în România, dar și-a dobândit experiența practică în Spania.

Miron consideră că indiferent dacă practici dresaj, working equitation, sărituri, probă completă, atelaje, spectacole ecvestre gen djighit, cărărețul trebuie să își cunoască calul, să îi identifice din timp micile sau marile probleme de comportament și să cunoască soluțiile pentru a le corecta.

Rolul călărețului, alături de groom si antrenor, este de a se asigura ca partenerul său ecvin este în cea mai bună formă a sa cu ocazia competițiilor și nu numai. Relația cu caii este una continuă și cea mai bună cale să o menții vie este să fii prezent și atent la semnalele pe care caii le dau, la modul lor de a comunica nevoile proprii, astfel încât să avem lângă noi un cal fericit, sănătos, pregătit să ne urmeze.

Miron vine în România cu o metodă de lucru perfecționată de-a lungul a peste 20 de ani experiență. El antrenează permanent propriii cai dar și alți cai care îi sunt lăsați în grijă pe termen limitat cu obiective clare, măsurabile.

3 tipuri de participare

Cu cal propriu (maximum 8 cai)

Tarif participant activ cu cal propriu cazare in camera dubla: 3030 de lei/pax

Tarif participant activ cu cal propriu cazare in camera single: 3525 de lei/pax

Rezervă acum

Cu cal închiriat de la Potcoava

Tarif participant activ cu cal Potcoava cazare in camera dubla: 2730 lei/pax

Tarif participant activ cu cal Potcoava cazare in camera single: 3225 lei/pax

Rezervă acum

Doar în audiență (fără implicare practică)

Tarif participant in audienta (fara participare activa) cazare in camera dubla: 2330 lei/pax

Tarif participant in audienta (fara participare activa) cazare in camera single: 2825 lei/pax

Rezervă acum

În 2012 am petrecut 2 săptămâni cu Miron într-un curs foarte personalizat de horsemanship. Mă pregăteam să investesc la Potcoava și datorită lui Miron am putut să iau decizii mai rapid în ceea ce priveste tipul de cai de care avem nevoie, problemele posibile de comportament, solutii astfel încât atat noi cât și oaspetii noștri – copii și adulți – să fim în siguranță. Miron este un mentor și un prieten deosebit. Și cu siguranță are ce oferi iubitorilor de cai din România astfel încât să selectăm caii potriviți pentru activitățile pe care le dorim, să îi îngrijim corect și să îi ajutăm să se dezvolte. Cu îngrijirea și antrenamentul corect, caii oferă 100% din potențialul lor.

Ionuț Popescu, Proprietar Potcoava Mountain Hideaway

Vino acum alături de Miron pentru o experiență de învățare memorabilă!

Pachet dorit

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!