Politica de rezervare, anulare, check in si check out

Rezervari
Sejururile la Potcoava pot fi rezervate doar ca pachet de cazare si mese complete pentru minim 2 nopti.

Pentru a evita posibile confuzii, rezervarile se pot face doar in scris, prin email la contact@potcoava.ro sau, alternativ, prinsistemul nostru de rezervari.
In urma solicitarii, veti primi o confirmare scrisa si mai multe detalii despre servicii, mese, activitati, tarife si ruta cea mai potrivita catre Potcoava. Orice informatii sau detalii oferite sau cerute telefonic nu pot constitui un subiect de modificare a conditiilor rezervării scrise.

Rezervarile online prin sistemul nostru de rezervari garanteaza cel mai bun tarif, acesta incluzand reduceri in functie de momentul rezervarii si perioada de vacanta aleasa.Rezerva acum, aici!

Pentru a veni in intampinarea ta, lasam aici untutorial pentru utilizarea sistemului de rezervari Potcoava:video(click aici),explicatii text(click aici).

Pentru confirmarea si securizarea rezervarii, va fi necesar sa achitati un avans de 50% din valoarea pachetului in cel mult 48 de ore de la confirmarea disponibilitatii si primirea facturii proforme. Diferenta de 50% din valoarea pachetului se poate achita impreuna cu orice alt serviciu sau produs neacoperit de pachet la finalul sejurului la Potcoava.

Se considera rezervare garantata doar rezervarea pentru care Potcoava a incasat avansul mentionat mai sus.
Avansul se poate achita numerar, prin virament, prin link de plata sau cu orice fel de tichete de vacanta valabile.

Rezervare prin agentie de turism
In situatia rezervarilor facute prin intermediul agentiilor de turism in numele persoanelor fizice, plata serviciilor se va face integral pana la momentul check-in.

Anulari

Pentru anularea rezervarii cu mai mult de 30 zile lucratoare inainte de check-in, avansul va fi rambursat, scazand comisioanele de transfer bancar.
In situatia in care veti anula rezervarea cu mai putin de 30 zile lucrătoare inainte de check-in, avansul este nerambursabil.

Avansul nu este rambursabil in caz de no-show sau check-out inainte de data anuntata initial a sejurului. Daca intentionati sa ajungeti la Potcoava dupa prima noapte rezervata a sejurului este necesar sa ne anuntati cu 7 zile lucratoare inainte de check-in pentru a evita anularea acesteia sau nerambursarea avansului.

Modificarea datelor de rezervare (data check-in sau check-out) se va face in limita camerelor disponibile. Si in acest caz se aplica termenul de 30 de zile lucratoare pana la data de inceput a sejurului. Daca modificarea datelor este posibila, dar solicitarea de modificare se transmite cu mai putin de 30 de zile lucratoare inainte de check-in, avansul platit initial nu va fi rambursat, iar solicitarea dumneavoastra va fi considerata o noua solicitare de rezervare, careia i se vor aplica termenii descrisi la inceputul acestei politici.

Cazarea Oaspetilor
La Potcoava gasiti 5 camere duble si 8 camere „family”, fiecare cu baie proprie si balcon.
In cele 5 camere duble veti gasi un pat matrimonial de 180 X 200 cm si un fotoliu extensibil de 90 X 200 cm.
In camerele „family” veti gasi pe langa patul matrimonial de 180 X 200 cm si un pat supraetajat in care pot sa doarma 2 copii.

Preluare camera (check-in): incepand cu ora 15:00
Eliberare camera (check-out): pana la ora 11:00

Chiar daca preluarea camerelor se poate face de abia incepand cu ora 15:00, sunteti bineveniti incepand cu orele diminetii pentru a va bucura de priveliste si activitati.
De asemenea, suntem bucurosi sa ramaneti la noi si dupa predarea camerei.
Orele de preluare si predare a camerei au legatură strict cu programul de intretinere si ne ajuta sa va oferim o experienta placuta legata de ordine si curatenie.

Programul de receptie este intre 09:00 si 22:00. Pentru sosirile dupa ora 22:00 va rugam sa ne anuntati din timp si ne vom stradui sa gasim cea mai potrivita soluție.

Curatenie
Asternuturile si prosoapele se vor schimba gratuit după trei nopti de cazare si contra cost oricat de des considerati necesar.
Facem curat in camere in fiecare zi.

Pentru a pastra curatenia in spatiile interioare am decis ca cel mai potrivit este sa folosim incaltaminte de interior. Astfel va rugam sa va aduceti papuci/incaltaminte de interior sau sa acceptati papucii pe care ii punem noi la dispozitie. Suntem in mijlocul naturii, inconjurati de padure si in perioadele ploioase este imposibil sa ne intoarcem la interior cu incaltamintea curata.

Confortul Termic
In perioada rece, de obicei septembrie – mai, facem focul pentru a va asigura confortul termic in incinta cladirii. Pentru a fi siguri ca temperatura din camera este potrivita cu nevoile dumneavoastra va revine sarcina sa reglati temperatura cu ajutorul robinetelor cu termostat montate pe calorifere.

Filme & TV
Este important de mentionat ca in niciuna din camerele de la Potcoava nu veti gasi televizoare. Noi credem ca privelistea de la fereastra, impreuna cu sunetele padurii vor constitui un substitut excelent pentru emisiunile TV.
In zona de zi veti gasi singurul televizor unde pot fi urmarite emisiunile TV.
Veti găsi o colectie de filme artistice si de animatie ce pot fi urmarite folosind echipamentul TV aflat in zona de zi.

Muzica

In incinta Potcoava genul de muzica, volumul si locul in care se poate asculta muzica este stabilit de către personalul Potcoava. Nu este permis difuzarea niciunui gen de muzica fara acordul expres al personalului Potcoava si al tuturor oaspetilor prezenti in acel moment pe proprietate.

Exceptie o constituie rezervarea in exclusivitate a proprietatii.

Tarife Standard
Tarifele prezentate pe orice mediu on-line care nu este proprietatea Potcoava sunt cu titlu de exemplu.
Pentru confirmarea tarifului va rugam sa transmiteti e-mail la adresa contact@potcoava.ro.

Facturare si Modalitati de plata
Facturarea tuturor serviciilor se face la receptie in momentul eliberarii camerei, conform datelor de facturare primite in scris la momentul rezervarii.

Pentru orice modificari necesare in procesul de facturare (plata efectuata in numele altei persoane, plata efectuata pe grup si facturare individuala, plata efectuata de persoana fizica si facturare catre persoana juridica, etc) este obligatoriu sa anuntati receptia la check-in.

In situatia in care nu ati anuntat aceste modificari la check-in, facturarea se va face strict conform datelor din factura proforma in baza careia ati achitat avansul.

Facturile eronate se pot storna in maxim 24 ore, in caz contrar aceasta operatiune nu se mai poate efectua. Semnarea facturii si a bonului de card pentru tranzactiile efectuate de client la receptia Potcoava este obligatorie.

Modalitati de plata: numerar (lei), card sau vouchere (tichete) de vacanta, transfer bancar (plata se face inaintea cazarii), link de plata.

Toate tarifele practicate de Potcoava si afisate pe site, atat la pachete standard, cat si la pachete tematice, includ TVA.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – optiune link de plata personalizat

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Spa

Accesul la zona de SPA (sauna, jacuzzi, salina, masaj) se face pe baza unei programari la recepție. In baza acestei programari veti primi de la receptie papuci si halat.

Bar
Consumul de la bar se poate achita la momentul comenzii sau poate fi trecut in contul camerei pe baza bonului de comanda semnat.

Restaurant
Oaspetii nu au acces la bucătărie, mesele sunt servite in restaurant.
La Potcoava pregatim un meniu al zilei pe care ne straduim sa il adaptam la cerintele oaspetilor.
Mancarea este in principal traditional romaneasca specifica perioadei in care ne vizitati si incercam sa gatim fara grasimi si prajeli.
Daca aveti cerinte specifice legate de mancare (preferinte, diferite regimuri alimentare, alergii) va rugam sa ne spuneti la momentul rezervarii.

Micul dejun se serveste incepand cu ora 8:30
Pranzul se serveste incepand cu ora 13:30
Cina se serveste incepand cu ora 19:30
Aceste ore pot fi ajustate, la cerere, pentru a lua in calcul programul dumneavoastra cu conditia sa nu afecteze programul celorlalti oaspeti. Este necesar sa ne anuntati la momentul rezervarii.

In situatia in care va este foame intre orele de masa, incurajam oaspetii sa solicite la bucatarie gustari cu preparatele preferate.

Toate mesele sunt servite tip bufet „all you can eat” si contin mai multe feluri de mancare, atat omnivore cat si vegetariene. Painea este facută de noi in fiecare zi, apa si fructele sunt la discretie pe tot parcursul zilei.

Copiii pana in 4 ani nu platesc masa (daca consuma din meniul zilei, comenzile suplimentare vor fi tarifate conform listei de preturi), copiii cu varste intre 4 si 14 ani vor plati 50% din tarifele de masa, iar dupa 14 ani vor plati tariful de masa integral.

Important:

  • in incinta Potcoava nu este permis accesul cu bauturi sau alte produse alimentare achizitionate din exterior. Exceptie fac alimentele pentru copii sau diferite regimuri alimentare
  • nu va putem servi „a la carte”

Foisor
Spatiu rustic aflat in aer liber, dotat cu gratar, afumatoare, cuptor si protap, poate fi folosit cu rezervare prealabila la receptie, doar in situatia rezervarii in exclusivitate a intregii proprietati. Alimentele ce vor fi pregatite in acest spatiu vor fi puse la dispozitie de catre bucataria Potcoava la tarifele si in conditiile stabilite la momentul rezervarii.

Locul de joaca pentru copii
Acest spatiu este destinat in exclusivitate copiilor, adultilor nu le este permis sa foloseasca niciunul dintre echipamentele situate in acest spatiu.
Accesul copiilor la locul de joaca este permis de la rasaritul soarelui pana la apus, doar sub supravegherea parintilor.

Echitatie
In incinta centrului nostru de echitatie aveti posibilitatea sa va initiati in echitație (adulti si copii) si sa practicati cunostintele acumulate in timpul plimbarilor calare prin padurile din jurul nostru.

Puteti alege unul din cele trei pachete de echitatie:

  • Descopera: are o durata aproximativa de 60 de minute, din care 45 – 50 de minute le veti petrece efectiv in saua calului. Este disponibil pentru oaspeti cu varsta cuprinsa intre 3 si 60 de ani, care nu pot conduce calul autonom, dar isi doresc o plimbare pe drumurile dimprejurul Potcoava. Include un insotitor la sol pentru fiecare 2 cai.
  • Invata:are o durata aproximativa de 60 de minute, din care 45 – 50 de minute le veti petrece efectiv in saua calului. Este disponibil pentru oaspeti cu varsta cuprinsa intre 6 si 60 de ani, care isi doresc sa se initieze in echitatie. Se desfasoara in manej, maxim 6 calareti concomitent, sub coordonarea unui monitor de echitatie.
  • Experimenteaza: are o durata minima aproximativa de 60 de minute, din care 45 – 50 de minute le veti petrece efectiv in saua calului. Este disponibil pentru oaspeti cu varsta cuprinsa intre 8 si 60 de ani, care pot conduce calul autonom si isi doresc o plimbare prin padurile din jurul Potcoava sau catre muntii Leaota. Include un ghid calare pentru maxim 6 calareti.

Tarifele pentru aceste pachete sunt afisate la Receptie.
Tot la Receptie se face programarea pentru pachetul de echitațte ales, in functie de disponibilitatea din acel moment.
Inainte de a ajunge in zona manejului pentru a incepe sesiunea de echitatie fiecare calaret va citi si semna formularul prin care confirma ca a inteles si acceptat riscurile inerente acestei activitati.
Monitorul de echitatie va fi cel care va evalua si decide daca pachetul de echitatie ales este potrivit cu nivelul de experienta al fiecarui calaret.

Pentru siguranta dumneavoastra, accesul la grajduri si in preajma cailor si poneilor se poate face doar impreuna cu un membru din echipa Potcoava.

Animale de companie
Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta Potcoava.

Comportament
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Potcoava sau deranjeaza alti clienti.

In incinta Potcoava nu este permis consumul de bauturi si alimente achizitionate din exterior. De asemenea este interzis excesul de băuturi, muzica la volum ridicat atât in interior cat si in exterior, sau la ore la care pot deranja ceilalti oaspeti cazati.
Este interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere.
De asemenea, este interzis aprinsul focurilor de orice natura. Exceptie o face focul de tabara aprins si supravegheat de personalul Potcoava.

Fumatul
Nu este permis fumatul in nici unul din spatiile interioare (camere, balcoane, living, restaurant, SPA). Veti gasi cateva zone amenajate pentru fumatori afara: la intrare, pe terasele din zona de living si pe terasa restaurantului.
Fumatul nu este permis de asemenea in incinta locului de joaca pentru copii, in interiorul grajdului, in zonele de lucru cu caii si in spatiile unde este depozitat fanul pentru cai.
Va recomandam de asemenea sa nu fumati in preajma copiilor.
Regulile privind fumatul nu sunt menite sa restrictioneze placerea fumatorilor, ci au rolul de a preveni potentiale situatii periculoase si de a proteja sanatatea nefumatorilor si copiilor.

Spatiul de parcare
In incinta Potcoava veti gasi 24 de locuri de parcare. Parcarea se face pe propria raspundere in limita locurilor disponibile. Pentru parcare nu se face rezervare. Desi luam toate măsurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre.

Siguranta obiectelor personale
In situatia in care ati uitat obiecte personale in incinta Potcoava va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp si ne vom stradui sa le găsim si sa le primiti prin curier sau alta modalitate aleasa de dumneavoastra. Restituirea se va face pe cheltuiala dumneavoastra.
Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta proprietatii.

Detalii traseu catre Potcoava
Indiferent din ce directie veți veni este important sa știți ca accesul catre noi se face doar prin satul Brebu, judet Dambovita. Astfel, daca folositi o aplicatie de navigatie, este vital sa stabiliti ca punct de trecere Sat Brebu, Judet Dambovita.
Va scriu acest lucru pentru ca pe toate hartile publice apare un drum judetean asfaltat 712A care pare ca ajunge la noi si, din pacate, acest drum nu este nici asfaltat, nici nu ajunge la noi.
Traseul corect catre Potcoava este asfaltat pana la poarta noastra si poate fi parcurs cu orice tip de autovehicul.

Modificari ale politicii de rezervare si anulare
Politica Potcoava poate fi modificată fara a se face notificari in prealabil.
Pentru ofertele speciale, Termenii si Conditiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentati in oferte anuleaza dupa caz termenii si condițiile mai sus mentionate.

Prin solicitarea de rezervare va asumati responsabilitatea de a respecta regulile de comportament pe proprietatea Potcoava, asa cum sunt ele descrise mai sus si in comunicarile prin email primite cu ocazia rezervarii.

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restricții din acest regulament, Potcoava isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

Datele societatii noastre

SC Pensiunea Potcoava SRL
Registrul Comertului:J15/119/2011
Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO28060142
Sediu social:Str. Culcer Mihai Strambeanu nr.122, sat Pitaru, judet Dambovita
Adresa de corespondenta (adresa centrului de echitatie): Punct Palanga Chiciura, sat Runcu, comuna Runcu, Judet Dambovita

Certificat de clasificarenr. 29060/23.11.2015

Modalitati de plata:numerar, card, vouchere/tichete/ card de vacanta, link de plata.

Avansul se poate achita prin virament sau tichete/card de vacanta.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!