Câteodată ne ia așa cu dor de povești bune, cu stil, acompaniate de un pahar de vin bun. De aceea, în pachetele mai lungi de vacanță de la Potcoava este posibil să descoperi o degustare de vin, ca experiență de învățare. Nu este despre alcool, este despre poveste și educație despre vin – cum îl alegem, ce citim de pe etichetă, cu ce îl alăturăm gastronomic.

De 1 iunie în acest an am găzduit o super experiență pentru copiii din noi, cei mari. Poveștile despre vin și viață oferite de Sergiu Nedelea, probabil cel mai cunoscut somelier din România, fac din orice degustare o experiență deosebită, de trăit măcar o dată în viață.

Am ales să o oferim oaspeților noștri ca parte din pachetul de 1 iunie – Rusalii, părinților care au și ei nevoie de povești frumoase, elegante, sofisticate, ca dintr-o epocă demult apusă a conversațiilor spumoase, pline de sens.

Vinurile degustate, la recomandarea lui Sergiu: Cotnari Millesime Francusa, Domeniile Averești Zghihara Diamond Colection, Crama SERVE Rose Sisi, Gramofon Wine Fetească Neagră.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!