Pentru mai mult verde și mai multă liniște decât poate Potcoava oferi, am reamenajat două foste cabane de vânătoare din munții Leaota și astfel extindem paleta de experiențe pe care le oferim.

In 4-6 august, am găzduit primul retreat la cabană, marca LeaderShe by Oana Nastase Bleckenwegner. Participantele și-au început experiența cu o trecere prin manejul de la Potcoava pentru un modul asistat de cai marca #HorseTouch. Metaforele care pot fi trăite în manej, cu ajutorul lui Steward, facilitatorul ecvin principal, sunt o bază solidă pentru orice program de dezvoltare ghidat de un coach profesionist. Citește despre această experiență pe blogul organizatorului – https://oananastase.com/blog/

Cabanele sunt situate într-o zonă fără semnal la telefon și acces la internet și astfel reușesc să asigure o deconectare de ritmul cotidian. Ce altceva puteți experimenta în mijlocul pădurilor de fag și brad din Leaota?

  • Ședințe de management pentru echipe de până la 12 persoane, într-un loc fără surse de distragere tehnologică. Cele câteva echipe care au testat acest timp de întâlniri au apreciat capacitatea de a se concentra pe subiectele întâlnirii fără întrerupere și să facă în două zile cât nu reușeau într-o săptămână la birou

Pe pagina dedicată cabanelor, anunțăm și evenimentele pe care acestea le găzduiesc, pentru ca cei interesați să poată contacta organizatorii. Cabana dintre Văi are o capacitate de 7 locuri de dormit (împărțite în 3 camere), un living mare, 3 băi moderne, un foișor generos. Capacitatea de cazare este completată cu alte 6 locuri de dormit într-o clădire alăturată, fost canton silvic. Ele vin la pachet cu o echipă formată din cabanier și bucătar delegat de la Potcoava, pentru un plus de confort.

Ca noutate, în acest an rezervăm și Cabana dintre Văi pentru grupuri/familii interesate să petreacă sărbătorile de iarnă la munte, într-un peisaj de poveste, în apropierea Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului:

  • Sejur 2 sau 3 nopti de 1 Decembrie (în intervalul 30 noiembrie-3 decembrie)
  • Sejur de 3 nopti de Craciun (în intervalul 23-26 decembrie)
  • Sejur de 3 nopti de Revelion (în intervalul 30 decembrie-2 ianuarie)

Tariful este 700 de lei/zi/persoană. Include cazare, mese, cabanier și bucatar pe perioada sejurului. Rezervarea se poate face pentru grupuri de minim 6 persoane.

Ne gândim la cabane ca la un frate mai mic al Potcoava, unul cu propria personalitate, diferită de a fratelui mai mare. În timp ce Potcoava este o destinație pentru familii cu copii, pentru inițiere în echitație, pentru echipe corporate de maximum 30 de persoane și evenimente private cochete cu pana la 110 participanți, cabanele vor deservi grupuri mai mici ca număr, mai compacte, pentru experiențe mai pline de adrenalină. O completare aventuroasă a unui concept de family resort, dar în linie cu dorința noastră de a oferi experiențe inedite, de neuitat, oaspeților care vor să testeze un alt stil de viață, în sincron cu ritmul naturii înconjurătoare.

Aceasta este pagina dedicata Cabanelor – https://potcoava.ro/cabana-dintre-vai-ture-calare-in-carpati/

Echipa Potcoava

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!