Activitățile #HorseTouch sunt cu adevărat oportunități de conectare cu sine și cu ceilalți din echipă. Iar din conectare poți să ai acces la calea către cea mai bună opțiune pentru un anumit context de business, profesional sau personal.

Drumul optim se deschide prin prezență și, ideal, vizibilitate 360 de grade asupra unui context specific. Calul oferă experiența unei vizibilități a spațiului fizic de 320 de grade și a unei percepții senzoriale de 360. De aceea el reușește să faciliteze experiențe similare de conștientizare a contextului pentru oameni. Cum avem rezultate, sunt soluțiile alese cele mai bune date fiind circumstanțele, se simt toți membrii echipei văzuți, auziți și în siguranță?

Atunci când găzduim grupuri de antreprenori, întrebările se schimbă semnificativ – Cum ies din rolul de salvator? Cum transmit viziunea pe termen lung unei echipe care nu vede încă pe termen lung? Dar, indiferent dacă participanții sunt angajați în multinaționale, companii cu capital 100% românesc sau antreprenori, aceștia primesc vizibilitate asupra unghiurilor “moarte”, acele circumstanțe care provoacă întârzieri sau devin obstacole în calea către rezultatul optim, pentru că nu sunt vizibile – de multe ori procese, proceduri, comportamente, judecăți puternice, de mult clasificate ca fiind nenegociabile în subconștient, pe care nu le-am mai revizuit de mult, iar acum cer atenție ca să se realinieze și să susțină un nou obiectiv decât cel pentru care au luat naștere.

Vrei să afli cum se simte o experiență Horse Touch în manejul acoperit de la Potcoava?

Ascultă-l pe Andy Szekely, trainer, autor și speaker de dezvoltare personală personală,care ne-a vizitat împreună cu o echipă de antreprenori, participanți într-unul din cunoscutele sale programe de coaching pe termen lung.

Echipa HorseDream este formata dintr-un mix de profesioniști cu experiență de training dar și de management și antreprenoriat și de aceea sunt partenerii perfecți pentru a genera contexte de învățare care să dea naștere la performanță accelerată în echipe de top management

HorseTouch este un produs educațional Horse Dream Romania, proprietara licenței de țară pentru metoda de educație ghidată de cai #HorseDream Germania.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!