Potcoava

Un site nou, un nou început în online. Credem că exprimă mai bine cine suntem și cum am evoluat în cei 7 ani de existență.

Pe scurt, un loc dedicat vacanțelor în familie, evenimentelor private, team-buildingurilor cu sens și tâlc, experiențelor de echitație pentru începători și avansați și mai nou fermă de capre și producători de produse tradiționale, pe care le adăugăm cu drag în meniul zilnic de la Potcoava.

Site-ul este acum structurat astfel încât să reflecte aceste experiențe diverse pe care le oferim oaspeților noștri:

 • Experiențe memorabile de vacanță pentru familii cu copiihttps://potcoava.ro/pachete-de-vacanta/ – continuăm să oferim pachete de vacantă cu activități incluse. Dorim să promovăm echitația ca activitate de agrement, dar și meșteșugurile locului, de aceea programul include un atelier de olărit și mai nou un atelier de fierărie. Fierarii potcovari fac parte din viața unei ferme de cai. Fane Potcovaru’, cel care îngrijește copitele Blondelor de la Potcoava, nu este foarte vizibil pentru oaspeții noștri. Vrem totuși să promovăm meșteșugul, de aceea am invitat un artizan fierar, pasionat, pentru a vă oferi o experiență inedită – modelarea cu ciocanul, forja și nicovala, a unor elemente din metal: frunze, cuie sau caiele, amintire din vacanța de la Potcoava.
 • Experiențe memorabile de team-building – în parteneriat cu HorseDream România am dezvoltat un catalog de activități de team-building cu și fără cai: HorseTouch, produsul care beneficiază de participarea lui Steward, un facilitator cu totul inedit, Improvizație, Arts & Craft, Mindfulness, Agile (bazat pe cunoscuta metodologie) etc. Informații sunt pe https://potcoava.ro/evenimente-corporate/, unde avem și un formular de contact, unde se pot bifa activitățile de interes și noi revenim în cel mai scurt timp cu ofertă personalizată.
 • Experiențe memorabile de nuntă – în ultimii 5 ani am găzduit zeci de cupluri care au dorit să-și transforme nunta într-o poveste de basm, un puzzle de momente magice, care se dezvăluie pe parcursul unui weekend întreg, în mijlocul naturii și in compania cailor blonzi de la Potcoava! Pe site – https://potcoava.ro/nunta-la-potcoava/ , pe blog dar și pe Facebook și Instagram am postat fotografii, inspirație pentru toți cei care se întreabă cum ar fi să-și organizeze nunta la munte.
 • Experiențe memorabile de tabărăhttps://potcoava.ro/tabere-copii/ – suntem în al doilea an în care organizăm Haidook Summer Camps, tabere de echitație și distracție pentru copii cu vârsta între 9 și 14 ani. Anul acesta avem peste 100 de copii care trăiesc experiența de tabără alături de noi. Energia lor ne inspiră să ne gândim la moduri prin care să le oferim amintiri de neuitat. Calendarul taberelor este pe site. Anul acesta ne extindem cu o ediție și în vacanța școlară de toamnă.
 • Experiențe de ture călare montane la Cabana dintre Văi – este o completare aventuroasă a unui concept de family resort, dar în linie cu dorința noastră de a oferi experiențe inedite, de neuitat, oaspeților care vor să testeze un alt stil de viață, în sincron cu ritmul naturii înconjurătoare. Experiențele la cabană se adresează călăreților intermediari și avansați, care au depășit etapa de inițiere și vor să profite la maximum de abilitățile dobândite și să facă drumeții în șaua calului. – aceasta este pagina – https://potcoava.ro/cabana-dintre-vai-ture-calare-in-carpati/ – vom reveni cu un articol separat despre cabană.
 • Experiențe memorabile la fermăhttps://potcoava.ro/ferma-potcoava/ – acesta este un proiect de suflet. Avem în familia Potcoava mai multe animale. Caprele ne sunt în mod deosebit dragi și de-a lungul timpului am procesat laptele și am îmbunătățit meniul zilei cu produse din lapte de capră. Ne pregătim să trecem la nivelul următor: vom adăuga și vaci și vom deschide o mică fabrică de procesare a laptelui. Acest lucru ne va permite să diversificăm gama de produse, să oferim mai multe și spre vânzare la check-out oaspeților noștri. Sperăm să revenim curând cu informații proaspete.

Site-ul este îmbunătățit și cu câteva secțiuni solicitate de oaspeți de-a lungul timpului:

 • O secțiune de întrebări și răspunsuri – cele mai frecvente întrebări pe care le primim și răspunsurile noastre – https://potcoava.ro/intrebari-si-raspunsuri/ 
 • O pagină despre facilități cu fotografii –
 • O galerie foto-video extinsă
 • Un blog cu noutăți unde postăm săptămânal – ce am făcut, ce urmează să lansăm. – https://potcoava.ro/noutati/
 • O secțiune de chat cu Steward :). Câteodată este plecat pe pășune și ratează conversația dar dacă lași o întrebare și adresa de email, îți vom trimite răspunsul în cel mai scurt timp.
 • Link către platforma de rezervări online unde puteți vizualiza pachetele disponibile în perioada dorită a sejurului și simula tariful în funcție de componența familiei sau a grupului – https://potcoava-mountain.pynbooking.direct/offers/

Avem multe planuri, proiecte care ne entuziasmează, parteneriate pe care sperăm să le dezvoltăm spre încântarea oaspeților noștri. Despre toate acestea veți găsi informații pe noul site, pe care promitem să îl păstrăm viu.

Pentru că dorim să postăm săptămânal noutăți de la noi de la Potcoava, înțelegem și nu ne supărăm dacă alegi să dai unsubscribe la newsletter. Te invităm să intri tu pe site când ai timp și poftă, pentru a afla ce s-a mai întâmplat prin colțișorul nostru de poveste.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!