Ne plac conceptele de eveniment îndrăznețe, făcute cu sens și mesaj. Și evident ne plac provocările. Așa că atunci când ni s-a cerut să ne implicăm în organizarea unui eveniment corporate cu 120 de participanți, răspunsul a fost DA, fără ezitare.

Am propus un concept de festival câmpenesc, potrivit locului și specificului nostru. Cei 120 de participanți au avut posibilitatea să trăiască o serie de experiențe cu și fără cai, precum olăritul sau teatrul de improvizație, decorarea potcoavelor, plimbarea cu căruța, un concurs de aruncat cu potcoave la țintă fixă sau alte experiențe alături de cai. A fost o zi plină de energie, dedicată celor mai performanți din domeniul lor de activitate.

În parteneriatul Potcoava – Horse Dream Romania, am legat toate elementele, de la masa de prânz până la activități cu și fără cai, într-un spațiu care a inclus Potcoava, dar și dealurile dimprejur, pentru a declina conceptul ales de client, utilizând competențele noastre.

Având ceva inclinații spre perfecționism, mărturisim că am trait evenimentul cu intensitate și bucurie văzând cât de bine s-au simțit participanții.

Ne-au emoționat toți cei care, dintr-un grup atât de mare, au venit să ne salute pentru că ne cunoșteau deja din alte activități de teambuilding și training marca Horse Dream organizate în anii anteriori la Potcoava.

#corporatehappening #teambuildinglapotcoava #corporatevents

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!