Un sfârșit de iarnă și un început de primăvară pline de oportunități de relaxare la Potcoava.

Câteva weekenduri pe care le sărbătorim special: Dragobetele (23-25 februarie), Mărțișor (1-3 martie), Ziua Mamei și a Femeii (8-10 martie). Ne răsfățăm în mijlocul naturii, în compania cailor. Poți rezerva acum un sejur într-unul din aceste weekenduri direct în sistemul de rezervări online:

23-25 februarie: https://potcoava-mountain.pynbooking.direct/offers/?checkin=2024-02-23&checkout=2024-02-25

1-3 martie: https://potcoava-mountain.pynbooking.direct/offers/?checkin=2024-03-01&checkout=2024-03-03

8-10 martie: https://potcoava-mountain.pynbooking.direct/offers/?checkin=2024-03-08&checkout=2024-03-10

Iar dacă pentru vacanța școlară din februarie nu ai încă planuri, îți reamintim că la Potcoava este disponibil tradiționalul pachet de vacanță pentru părinți sau bunici și copii. Adulții beneficiază de liniște și tihnă, în timp ce copiii se bucură de copilărie alături de alți copii iubitori de natură, într-un mediu sigur. Ne lăudăm că aici la noi în curte tentația tehnologiei este mult mai mică pentru că atracțiile de afară sunt multe și nu sunt suficiente ore în zi să te bucuri de ce descoperi în curtea noastră: cai, ponei, capre, câini, pisici, loc de joacă, loc de săniuș dacă nu se grăbește zăpada sâ se topească, ateliere meșteșugărești. Dacă vrei să ne vizitezi, acesta este linkul unde poți găsi mai multe detalii: https://potcoava.ro/pachete-de-vacanta/

Cum spuneam, multe oportunități de relaxare, departe de agitația orașului, într-un loc potrivit pentru copii și adulți deopotrivă.

Și pentru a vă bucura de aceste momente la maximum, vă oferim un voucher de reducere de 5% cu codul promoțional HORSES5, pentru orice rezervare făcutâ pentru un sejur intervalul 28 ianuarie – 31 martie cu pachetele standard Descoperă, Initiere în echitație, Pachet de vacanță părinți și copii sau weekendurile speciale Dragobete, Mărțișor sau Ziua Femeii!

 

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!