Vara a trecut într-o clipită la Potcoava.

Un caleidoscop de experiențe memorabile atât pentru noi cât și pentru oaspeții noștri: 4 perioade de tabără de echitație pentru copii cu vârsta între 9 si 14 ani, pachete de vacanță pentru părinți și copii, nunți fabuloase în aer liber și evenimente corporate cu tâlc.

Toate în cele 12 săptămâni de vacanță școlară.

Suntem obosiți?

Fizic, poate. Însă vibrăm de energie. Toate întâmplările de peste vară ne-au hrănit emoțional și acum de-abia așteptăm să vedem ce amintiri vom crea împreună în toamna ce urmează și începutul de iarnă.

Ce puteți nota în calendar încă de acum:

Pentru călăreții experimentați avem o surpriză în această toamnă:

  • tura calare de 1 zi (aproximativ 6 ore – plecare de la Potcoava – oprire la Cabanele dintre Văi pentru gustare oameni și cai – cabanele au și un grajd pentru aceștia – traseu către unul din vârfuri – întoarcere la Potcoava).
  • weekend de mountain trails – cazare 2 nopți la Cabanele dintre Văi (capacitate de cazare 13 pax) – aproximativ 12 h calare pe trasee de munte.

Detalii pe pagina cabanelor – https://potcoava.ro/cabana-dintre-vai-ture-calare-in-carpati/

Între timp, ferma Potcoava își mărește capacitatea de prelucrare și pune în această toamnă în funcțiune o mică unitate de prelucrare a laptelui. Ce înseamnă acest lucru pentru dvs? Veți fi primii care veți savura în meniul de la Potcoava o gamă mare de produse din lapte de capră și în curând și de vacă – lapte proaspăt, chefir, brânză telemea, cașcaval etc. Produsele vor putea fi achiziționate și pentru acasă pe baza unei simple comenzi la recepție cu o zi înainte de check out.

Suntem un business de familie care a ales un stil de viață molcom și vrem să oferim oaspeților noștri o oază de liniște și relaxare, un spațiu de regenerare în timpul vizitelor, indiferent de durata lor. Pregătim pentru anul viitor noi experiențe inedite, pentru că ne dorim să punem în valoare zona, dar și expertiza incredibilă a colaboratorilor și partenerilor noștri.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!