Îndrăgostit de călărie în mijlocul naturii? Haide alături de noi în 27-29 octombrie pentru un weekend de ture călare în munții Leaota!

Cazare la Cabanele dintre Văi, peste 10 ore de călărie pe cărări de munte cu cai și ghizi de la Potcoava care cunosc aceste trasee, cabanier și bucătar permanent pe perioada sejurului.

Cui ne adresăm – călăreților cu experiență (trap/galop) care vor să descopere munții în șaua cailor. Garantăm o super experiență – peisaje, mâncare, relaxare pe malul râului în jurul focului de tabără. Avem 12 locuri în total, dintre care 7 pentru călăreți, restul pentru însoțitori care nu călăresc și vin doar pentru relaxare. Celor care rămân la cabane le propunem drumeții la pas, sesiuni de meditație și stretching, ghidate de un profesionist și cunoscător al acestor locuri.

Tarif pachet călărie – 2160 de lei/sejur/participant – Pachetul include cazare 2 nopți, pensiune completă 2 zile, cai și ghid călare, drumeții călare de minimum 10 h pe cărări de munte, cabanier și bucătar pe toată durata sejurului, foc de tabără. Cei interesați pot veni cu calul propriu. Vor achita tariful pentru pachet însoțitor plus un supliment de 300 de lei/cal/sejur (acoperă mâncarea cailor, plus servicii ghid călare).

Tarif pachet însoțitor (fără călărie) – 1500 de lei/sejur/participant – Pachetul include cazare 2 nopți, pensiune completă 2 zile, cai și ghid călare, drumeții ghidate la pas pe cărări de munte, vizită la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, activități de stretching & mindfulness pe malul râului, cabanier și bucătar pe toată durata sejurului, foc de tabără.

Interesat? Dă-ne un semn la 0741600900 sau prin email la contact@potcoava.ro.

Află noutăți de la Potcoava

Abonează-te la newsletter pentru a primi cele mai proaspete informații despre oferte, experiențe, pachete de vacanță.

Te-ai abonat la newsletterul Potcoava!